Otomotiv Teknolojisi Programı Öğrencileri SARUHAN A.Ş. Firmasına İnceleme Gezisi Düzenledi.

20.04.2017 Perşembe günü Otomotiv Teknolojisi Programı örgün ve ikinci öğretim ikinci sınıf öğrencileri, Öğr. Gör. Zafer ÖZGÜR gözetiminde Saruhan A.Ş. Renault Servisine inceleme gezisi düzenledi.

Gezi süresince öğrencilere servisin işleyişi, bakım, mekanik onarım, kaporta ve satış hizmetleri konularında Saruhan A.Ş. Servis Müdürü Ferdi TATLI ve Satış Danışmanı Merve YILDIZDOĞDU tarafından çeşitli bilgiler aktarılmıştır.

Öğrencilere gösterilen ilgi ve yaklaşımlarından dolayı yetkililere teşekkür eden Öğr. Gör. Zafer ÖZGÜR; “Yapılan bu teknik gezi ile öğrencilerimiz, servis işleyişi hakkında bilgi edinmiş ayrıca teorik bilgilerini uygulama işlemlerinde görerek pekiştirmişlerdir. Öğrencilerimizin servis bölümünde staj yapabilme imkânının olması da bizim için ayrıca önem arz etmektedir.” demiştir.