Kooperatifçilik Programından Biga Tarım-Koop’a Ziyaret

Meslek Yüksekokulumuz Yönetim ve Organizasyon Bölümü Kooperatifçilik Programı 2. Sınıf öğrencileri 2 Nisan Salı günü Program Danışmanları Öğr. Gör. Muradiye Özel Ödül ile birlikte, Türkiye’de Kooperatifçilik Uygulamaları dersi kapsamında Biga Tarım Kooperatifleri Birliğini ziyaret etti.

Tarım–Koop Sorumlu Müdürü Fatma Durmaz, birliğin çalışma alanı, üyesi olan kooperatiflere götürdükleri hizmetler, yapılan desteklemeler, organizasyon yapısı ve kooperatifçiliğin bölgedeki önemi hakkında öğrencilerimize bilgi verdi. Tarım-Koop sorumlu personeli Berat Güneş ise öğrencilere, birliğin ortaklarına sunduğu büro hizmetleri hakkında bilgilendirme yaptı. Öğrencilerin sorularının yanıtlanmasının ardından hatıra fotoğrafı çekilmesi ile gezi sona erdi.