Kooperatifçilik Programında Biga Tarım Kredi Kooperatifine Ziyaret

Meslek Yüksekokulumuz Yönetim ve Organizasyon Bölümü Kooperatifçilik Programı 2. Sınıf öğrencileri Program Danışmanları Öğr. Gör. Muradiye Özel Ödül ile birlikte 19 Mart Salı günü Biga 1015 Sayılı Tarım Kredi Kooperatifini ziyaret ettiler.

Türkiye'de Kooperatifçilik Uygulamaları dersi kapsamında gerçekleştirilen ziyarette, Biga Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Gökhan Erdoğdu, öğrencilerimize kooperatifin çalışma alanları, genel işleyişi, ortaklarına sundukları hizmetler hakkında oldukça kapsamlı bilgiler aktardı. Kooperatif yetkilisi Sami Berkay Ergün ve kooperatif asistanı Burak Can Şengil ise kooperatifin mevcut durumu hakkında bilgilendirme yaptı.  Oldukça verimli geçen gezi, birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.