ÖĞRENCİLERİMİZ BİGA HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİLER
Yüksekokulumuz Mobilya ve Dekorasyon Programı ile Elektrik, Enerji, İletim ve Dağıtım Programı 2. sınıf öğrencileri Öğr. Gör. Ayşin AŞKIN ve Öğr.Gör. Selin NEHİR koordinatörlüğünde "18-24 Mart Yaşlılar Haftası" dolayısıyla Biga Huzurevini ziyaret ettiler.

Yaşlılığın, hayatın çok özel bir dönemi olduğunu belirten Öğr. Gör. Ayşin AŞKIN ve Öğr.Gör. Selin NEHİR ''Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlı bireylerin toplumla bütünleşmesi, daha aktif olması ve yaşama bağlı kılınmaları gerekir ve bu aynı zamanda bir minnet borcudur'' diye konuştular.

Bu ziyareti sosyal sorumluluk olarak gördüklerini belirten öğrencilerde huzurevi sakinleri ile bol bol sohbettiler. Ziyaret sırasında duygusal dakikalar yaşanırken, üniversitede okuyan öğrencilerin kendilerini hatırlayarak ziyarette bulunmasından mutluluk duyduklarını ifade eden huzur evi sakinleri, öğrencilere yaşadıkları hayat tecrübelerini anlattı. Öğrenciler ziyaret sonunda huzurevi bahçesine günün anısına fidan diktiler.

318-yqzx-r1.jpg
318-yqzx-r2.jpg