Mobilya ve Dekorasyon Programından Teknik Gezi
Yüksekokulumuz Mobilya ve Dekorasyon Programı 1. ve 2. Sınıf öğrencileri Doğtaş Ür-Ge Proje Uzmanı Şener ŞEN ve Bölüm Başkanı Öğr. Ayşin AŞKIN, Program Danışmanı Öğr. Gör. Faruk ÇETİN koordinatörlüğünde ''Hettich on Tour'' kapsamında mobil bir Showroom ile Doğtaş A.Ş. fabrikasına gelen "Hettich" firmasına, mobilya teknolojisindeki ürünleri ve yenilikleri görmek amacıyla teknik gezi düzenledi.

Gezide mobilya teknolojisindeki üretimler ve teknolojiler hakkında bilgiler verildikten sonra hem yurt içi hem yurt dışında talep edilen yüzey trendleri, yanı sıra güncel değişik trend mobilya tasarımları gösterilerek; kulpsuz ön yüzler ve sessiz, konforlu fonksiyonlar gibi bu trendlerin uygulanmasına olanak tanıyan mekanizmalar tanıtılmıştır. Gezi, öğrencilere mobilya sektöründeki teknolojik gelişmeleri görmelerine ve malzeme, üretim teknikleri hakkındaki bilgilerini pekiştirmelerineimkan sağlamıştır.
334-sgyr-r1.jpg
334-sgyr-r2.jpg