Makine Programı Öğrencileri Bursa'ya Teknik Gezi Düzenledi
Biga Meslek Yüksekokulu Makine Programında öğrenim gören öğrenciler Öğr.Gör. Bahaddin ZAYİM, Öğr.Gör. Serhat FİLİZ ve Öğr.Gör. Mustafa DÜNDAR gözetiminde 29 Mayıs 2014 Perşembe günü Bursa-Gürsu'da Otomotiv ve Mobilya Sektörlerinde faaliyet gösteren AGOSAN firmasına inceleme ve teknik gezi düzenlediler.

Şirket Genel Müdürü Aydın ÇIKIKÇI tarafından karşılanan öğrencilere, AGOSAN hakkında tanıtıcı bir brifing verildi. ÇIKIKÇI Mobilya sektöründe faaliyet gösteren DOĞTAŞ A.Ş ve Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren FIAT gibi tanınmış bir çok şirkete kalıp ve parça imalatını gerçekleştirdiklerinden bahsetti. Ayrıca Teknik ve Mesleki Eğitimin ülkenin kalkınmasında önemli bir yapı taşı olduğunu belirten Sayın ÇIKIKÇI, nitelikli işgücü ihtiyacında sıkıntı yaşadıklarını belirtti.
Teknik gezi, tarihi Koza Han'da akşam yemeği yenilerek tamamlandı.

312-zwwf-r1.jpg