Biga Meslek Yüksekokulu Kooperatifçilik Programından Teknik Gezi
28 Mart 2016 Pazartesi günü Meslek Yüksekokulumuz Yönetim ve Organizasyon Bölümü Kooperatifçilik Programı 2. Sınıf Öğrencileri program danışmanları Öğr. Gör. Muradiye ÖZEL ÖDÜL gözetiminde ''Türkiye'de Kooperatifçilik Uygulamaları'' dersi kapsamında Biga İlçesi Gerlengeç Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'ne teknik gezi düzenledi.

Köy Muhtarı Murat YANIT ve Kooperatif Yönetim Kurulu .Başkanı Ümit AYDEDE'nin öğrencilerimizi köy kahvesinde ağırladığı toplantıda, kooperatifin çalışma konuları ve ortaklarına götürdükleri hizmetler hakkında detaylı bilgiler verildi. Öğrencilerimizin de aktif bir şekilde katıldığı söyleşide kooperatifin daha başarılı hale getirilmesi konularında önerilerde bulunuldu. Söyleşinin ardından ilçe tarım ve hayvancılığı için güzel bir örnek olan ve Meslek Yüksekokulumuz Süt ve Ürünleri Programı Öğr. Gör. Ertuğrul BİLGÜCÜ ve Öğr. Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Uzatıcı' nın birlikte hazırladıkları ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı desteği ile gerçekleştirilen toplu sağım tesisleri gezildi.

Gezi muhtar, kooperatif başkanı, kooperatif çalışanları ve üreticiler ile vedalaşılmasının ardından sona erdi.

348-ckaq-r1.jpg
348-ckaq-r2.jpg