Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga Meslek Yüksekokulu

Gıda Programı Öğrencileri Meslekleriyle İlgili Eğitimleri Online Olarak Tamamladı.

Gıda Teknolojisi Programı 2. sınıf öğrencileri bölüm hocası Öğr. Gör. Dr. Serpil ADAY’ın koordinatörlüğünde, farklı zaman aralıklarında ve her bir eğitim 2 gün olmak kaydıyla , Arya Kalite Danışmanlık Hizmetleri tarafından verilen BRC Food Gıda Güvenliği Standardı Versiyon 8 eğitimi, ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Temel Bilgilendirme eğitimi, GMP (İyi Üretim Uygulamaları) eğitimi ve HACCP eğitimlerini başarıyla tamamladılar.

              

Dilek ve Önerileriniz İçin RİMER
(Rektörlük İletişim Merkezi)