2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Eğitimi Düzenlendi.

Meslek Yüksekokulumuza 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında kayıt yaptıran 1. sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon eğitimi, 18 Kasım 2021 tarihinde Öğr. Gör. Dilara BENEK’in sunumu ile Entelektüel Etkinlik Merkezi Didem Yaman Amfisi'nde gerçekleştirilmiştir.

Öğr. Gör. Dilara BENEK; ÇOMÜ tanıtım filmi ile başlamış olduğu sunumunda, Meslek Yüksekokulumuz, web sayfasının kullanımı, üniversite yönetim bilgi sistemi (ÜBYS), kayıt yenileme, ders geçme sistemi, sınavlar, staj işlemleri, yatay-dikey geçişler, teknik gezi, sosyal- kültürel aktiviteler, disiplin yönetmeliği, öğrenci toplulukları vb. konular üzerinde öğrencilerimizi bilgilendirmiştir.

Sunum sonunda; Müdür Öğr. Gör. Ertuğrul BİLGÜCÜ, öğrencilerimize hoş geldiniz diyerek yaptıkları konuşmada, Meslek Yüksekokulumuzun yeni hizmet binası hakkında bilgiler vererek oryantasyon eğitimi öğrencilerin soru cevaplarıyla tamamlanmıştır.