Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga Meslek Yüksekokulu

Üniversitemizin kalite güvencesi çalışmaları ile ilgili faaliyetler, YÖKAK tarafından değerlendirildi.

YÖKAK tarafından online olarak dört oturumda gerçekleştirilen izleme değerlendirmesi (ara değerlendirme) toplantısına; Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Sedat MURAT, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha ÖZDEN, Prof. Dr. Suat UĞUR, Prof. Dr. Bünyamin BACAK, ÇOMÜ Kalite Komisyonu Üyeleri ve ilgili Daire Başkanları katıldı.

Akademik birimlerin kendi kalite güvence çalışmaları çerçevesinde ve Üniversitemiz kalite politikası içerisinde kalan stratejik planlar, KİDR'ler, öz değerlendirme raporları ve PUKÖ döngülerinin değerlendirme sürecinin ele alındığı toplantıya;  Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Ertuğrul BİLGÜCÜ ile Kalite Güvencesi Üst Kurul Üyesi Öğr. Gör. Ergül SÖYLEMEZOĞLU katılım sağlayarak, Yüksekokulumuzda yürütülen kalite güvencesi çalışmaları konusunda paylaşımda bulunmuşlardır.

Tüm gün süren değerlendirmeler ve toplantılar neticesinde, 2017 yılında girilen dış değerlendirmede ortaya çıkan ve iyileştirme bekleyen yanlarımıza yönelik yapılan çalışmalar kanıtlarıyla birlikte değerlendirildi.