Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga Meslek Yüksekokulu

Üç Gün Boyunca Devam Eden 3. Mezun-Kariyer Günleri ve Bahar Etkinlikleri Sona Erdi

Meslek Yüksekokulumuz, 16 Mayıs Perşembe günü de konusunda uzman konuklara ev sahipliği yaptı. Öğrenci Akademik Danışmanlığı Komisyonu ve Program Temsilcisi öğrencilerin birlikte hazırladığı etkinlikler kapsamında, okulumuz konferans salonunda konusunda uzman birbirinden değerli konuklar öğrencilerle buluştu.

Saat 10.00’da ENERJİSA Performans İzleme ve Raporlama Eksperi Ali Osman Büyükköse’nin “Bandırma ENERJİSA Üssü Tanıtımı”, saat 11:30’da  Hüsnüoğulları Helva Yöneticisi Ege Şenol’un “Coğrafi Mahreç İşaretli Bayramiç Tahin Helvasının Tarihi”, saat 13.15’te İŞKUR Çanakkale İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz’un “Tuzumu Nasıl Kuruttum-Bir Kariyer Hikayesi” ve saat 14:30’da Aile ve Öğrenci Koçu Sinem Tekik’in “Motivasyon ve Kaygı Yönetimi” konularında, öğrencilerimizin meslek yaşamlarında kullanabilecelleri oldukça faydalı bilgi ve tecrübelerini aktardılar. Öğrencilerimiz ve akademisyenlerimizin katıldığı konferanslar, konuklara teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.

Etkinliğin 3. Gününde program sunuculuğu görevlerini üstlenen, Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtımı Programı 2. Sınıf öğrencimiz Havva Nur Gül ve İşletme Yönetimi Programı 2. Sınıf öğrencimiz Gökhan Ekti, teknik destekte Pazarlama Programı 2. Sınıf öğrencimiz Umut Ceylan, fotoğraf ve video çekimlerinde  Pazarlama Programı 2. Sınıf öğrencimiz Nazlı Şener ve Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı 2. Sınıf öğrencimiz Berat Çapraz’a ve görevli tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.