Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi(ÇOMÜ) ev sahipliğinde, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi destekleriyle düzenlenen 2025 Trakya Kariyer Fuarı (TRAKYAKAF), 17-18 Şubat 2025 tarihlerinde İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezinde gerçekleşti.
Meslek Yüksekokulumuzdan Öğr. Gör. Dr. Emine Çetin, Öğr. Gör. Selin Güremen, Öğr. Gör. Figen Kılıç, Öğr. Gör. Selda Topkaya ve Öğr. Gör. Dalga Başarır’ın görevli olduğu fuara, Okul Müdürümüz Öğr. Gör. Ertuğrul Bilgücü, Müdür Yardımcılarımız Dr. Öğretim Üyesi Halife Çağlar, Öğr. Gör. Muradiye Özel Ödül, Okul Sekreterimiz Şuayip Kotman, Akademik Personel ve 200 öğrencimiz ile katılım sağladık.
Konusunda uzman birçok konuşmacı ile çok sayıda öğrencinin katılım sağaldığı ve iki gün boyunca devam eden etkinliklerin yer aldığı fuara, Meslek yüksekokulumuz Süt ve Süt Ürünleri Programının uygulama biriminde üretilen peynirler ile Mobilya ve Dekorasyon Programı akademisyenlerinden Öğr. Gör. Faruk Çetin ile Öğr. Gör. Alaaddin Uzun gözetiminde öğrencilerimizin ürettiği ürünlerin sergilendiği stantlar ile destek olduk.
Fuar kapsamında ayrıca Meslek Yüksekokulumuz Pazarlama Programı tarafından organize edilen GUMA kurucu ortak ve tasarımcısı Yavuz Selim Bayraktar tarafından “Üç Ayda Marka Yaratmak” adlı sunumu ile öğrencilere deneyim paylaşımı yapılmıştır.