Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga Meslek Yüksekokulu

TOYOTA Firmasından Meslek Yüksekokulumuza Anlamlı Destek

Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Otomotiv Teknolojisi Programı’na TOYOTA Sakarya Fabrikası’ndan 4 ‘er adet Yeni Nesil Motor ve Otomatik Şanzıman hibesi gerçekleştirilmiştir. Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Zafer ÖZGÜR; Otomotiv Teknolojinin sürekli yenilendiği günümüzde, yeni nesil motor ve şanzımanların eğitim açısından önemini belirtmiş olup, bir kaç ay içerisinde de Toyota firması tarafından 0 km bir araç hibesinin de yapılacağını belirterek anlamlı desteklerinden dolayı TOYOTA firmasına teşekkürlerini belirtti.

Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Ertuğrul Bilgücü, Meslek Yüksekokulumuz atölye ve Laboratuvarların gelişim sürecinin devam ettiğini belirterek, Toyota Firmasına ve malzemelerin getirilmesinde araç temin eden Biga Şoförler Odasına teşekkürlerini ifade etti.

29 Aralık Perşembe günü Sakarya Toyota Fabrikasına Biga Şoförler Odası tarafından tahsis edilen araçla Otomotiv Teknolojisi Programı akademik personeli Öğr. Gör. İlkay Onur ŞERBETÇİ nezaretinde motor ve şanzımanlar teslim alınmıştır.