Plovdiv Gıda Teknolojisi Üniversitesinden Üniversitemize Erasmus Ziyareti

Bulgaristan Plovdiv Gıda Teknolojisi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Sorumlusu Hafize Fidan eşliğindeki heyet Üniversitemize Erasmus+ kapsamında 9 Temmuz Salı günü ziyarette bulunmuşlardır. Ziyaret kapsamında Üniversitemizin Erasmus birimine, Gıda Mühendisliği bölümüne, ÇOBILTUM ve Araştırma Dekanlığımıza ziyaret gerçekleştirilmiştir. Öğr. Gör. Ertuğrul Bilgücü ziyaret kapsamında heyet ile yapılan görüşmelerde ortak düzenlenebilecek projeler, Erasmus akademik personel ve Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerimizin öğrenci değişimi ile yurt dışı staj imkanları konularının ele alındığını bildirmişlerdir.

Toplantılara Meslek Yüksekokulumuz Erasmus Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Uğur Serçe ve Koordinatör yardımcısı Öğr. Gör. Selin Güremen de katılım sağlamışlardır.