Parion Antik Kentinde Düzenlenen Biga Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısına Katılım Sağladık.

4 Temmuz Perşembe günü Parion Antik Kenti Kazı Alan Başkanı Prof. Dr. Vedat Keleş in ev sahipliğinde toplanan, Kent Konseyleri Birliği Kültür Sanat ve Turizm Komitesi Baş Danışmanı Cihan Müşterioğlu ve Cumhurbaşkanlığı Devlet Korosu Sanatçısı, Haliç Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi, TRT Program Yapımcısı Dr. Ayhan Sarı’ nın konuk olduğu Biga Kent Konseyi Yürütme Kurulunun Olağan toplantısın’da Meslek Yüksek Okulumuz Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü Öğretim Görevlisi Mustafa Dündar, Bigamızın tarihi ve coğrafi potansiyeli ve yapılacak uluslararası projeler ile ilgili bilgilendirme konuşması yapmıştır.