Otomotiv Teknolojisi Programı Öğrencileri Vizeler Öncesi Moral Depoladı.

Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Otomotiv Teknolojisi Programı 1. ve 2. sınıf öğrencileri, 29 Kasım 2022 Salı günü gerçekleştirilen geleneksel hale gelen çiğ köfte partisi etkinliğinde bir araya geldiler.

Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Zafer ÖZGÜR etkinliğimizin öğrencilerimiz açısından çok faydalı olduğunu, vizeler öncesi birliktelik, kaynaşma, moral sağladığını belirtti. AVEK Yöneticisi Korhan YURDAYARAR, Satış Sonrası Hizmetleri Müdürü Yaşar ÖZUĞUR ve Servis Müdürü Yalçın DÖNMEZ’in katılımlarıyla bilgi ve birikimlerini paylaştığı etkinlik, aile sıcaklığı içerisinde sürdü. Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Ertuğrul BİLGÜCÜ, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ferhat YILDIRIM, bölüm öğretim elemanı Öğr. Gör. İlkay Onur ŞERBETÇİ yanı sıra akademik, idari personelin katılımlarıyla gerçekleşti. Müdür Öğr. Gör. Ertuğrul BİLGÜCÜ ve Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Zafer ÖZGÜR, her zaman Meslek Yüksekokulumuza desteklerini esirgemeyen paydaşımız olan AVEK’e katılımları için teşekkür etti.

Öğrencilerin motivasyonunun yüksek olduğu gözlenen etkinlik, neşeli bir şekilde sona erdi.