Okulumuz Öğrencileri Göksu Baltacı ve Yağmur Durgut Projenin Sonuçlarını Yorumladılar

TOBB Çanakkale Kadın Girişimci Kurulu, Cumhuriyetimizin 100. Yılında “100 Öğrenci 100 Kadın Girişimci Projesi”nde görev alan ÇOMÜ Kadın Girişimciler Kulübü Öğrencileri ve Kadın Girişimciler ile Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasında bir araya gelerek projenin kapanış toplantısı ile ilgili ön görüşme gerçekleştirdi.

Okulumuz Gıda Teknolojisi Programı 2. Sınıf Öğrencisi Göksu Baltacı ve İşletme Yönetimi Programı 1. Sınıf öğrencisi Yağmur Durgut toplantıda, girişimciler ile gerçekleştirilen görüşmelerde hangi kazanımlarda bulunduklarını, mezuniyet sonrası çıkacakları yolda iş hayatı hakkında deneyim sahibi olduklarını, projenin kendilerine olumlu yönde yol gösterdiği ve kendilerine olan özgüvenlerinin arttığını dile getirerek kapanış toplantısında yapacakları sunumları paylaşarak fikir alışverişinde bulundular.