Öğr.Gör. Muradiye Özel ÖDÜL'ün Konuşmacı Olduğu Kadın Kooperatifi'nin Genel Kurul Toplantısı Yapıldı.

3 Mart Cuma günü Eceabat' ta, Eceabat İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından organize edilen S.S. Merkez İlçe Kadın Emeği Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nin Kuruluş Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Genel Kurula konuşmacı olarak katılan Meslek Yüksekokulumuz Kooperatifçilik Programı Danışmanı Öğr. Gör. Muradiye Özel Ödül Kadınlara, kooperatifçiliğin önemi ve faydalarını anlatarak yollarının uzun olduğunu ve bu yolda üretmekten, sürekli gelişmekten ve öğrenmekten asla vazgeçmemeleri gerektiğini söyledi. Genel kurula Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem Karadağ, kadın girişimciler, Eceabat İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yücel Tokgöz, Eceabat Ziraat Odası Başkanı Özay Kuzu, Eceabat Belediye Başkan Vekili Erdinç Tursun ve çok sayıda muhtar katıldı.