Öğrenci akademik Danışmanlığı Komisyonu ve Program Danışmanlığı Toplantıları Yapıldı

13 Mart Çarşamba günü 12:30-13:30 saatleri arasında okulumuz Müdürlük Toplantı Salonunda Öğrenci akademik Danışmanlığı Komisyon Başkanı Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Muradiye Özel Ödül başkanlığında komisyon üyeleri ve Program Danışmanları ile birlikte toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda Üniversitemiz 2023yılı Akademik Danışman Değerlendirme anketi sonuçları değerlendirilerek, danışmanlık hizmetlerinin iyileştirilmesine yönelik görüş alış verişinde bulunuldu.

Toplantı bahar yarıyılında yapılacak akademik, sosyal ve kültürel etkinlikler hakkında karşılıklı görüşlerin alınmasının ardından dilek ve temennilerin belirtilmesi ile sona erdi.