Meslek Yüksekokulumuzda ÇOMÜ Kariyer Merkezi 2022-2023 Koordinasyon Toplantısı Yapıldı.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında kariyer desteği ve mezun ilişkileri ile ilgili çalışmaların planlanması ve koordinasyonu konusunda 23 Aralık 2022 tarihinde, Üniversitemiz Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörü Öğr. Gör. Salih TORLAK’ın katılımıyla ÇOMÜ Kariyer Merkezi 2022-2023 Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. İsmail HACIKURU, Yüksekokul Sekreteri Basri ÇORAK, akademik personelimizden Dr. Öğr. Üyesi Uğur SERÇE, Öğr. Gör. Muradiye ÖZEL ÖDÜL, Öğr. Gör. İbrahim KIRAY, Öğr. Gör. Dalga BAŞARIR, Öğr. Gör. Selda TOPKAYA, Öğr. Gör. Dilara BENEK ve idari personelimizden Taner SARI katıldı.