Meslek Yüksekokulumuzda 3+1 İşyeri Uygulaması Eğitimi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi İtibarıyla Başlıyor.

“3+1 İşyeri Uygulaması Eğitimi” öğrencilerin bir yarıyılı kapsayan 14 hafta boyunca tam zamanlı olarak bir işletmede çalışmasını, bu esnada okulda öğrendiği teorik bilgisini uygulamaya dönüştürerek mesleğini tecrübe etmesini esas alan kurumsal firma, öğrenci ve yüksekokul yönetiminin sürecin paydaşı olduğu bir eğitim faaliyetidir.

Meslek yüksekokulumuz Makine, Elektrik ve Muhasebe Programlarının Eğitim-Öğretim Planlarında yer alan ve 30 AKTS kredi karşılığı ders olarak tanımlanan “İşyeri Uygulaması Eğitimi” 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi başlangıcında düzenlenen bir dizi toplantı ve etkinlik ile fiilen hayata geçmiş oldu. 19-20 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen etkinliklerin ilk gününde eğitimden yararlanacak öğrencilerimize bilgilendirme toplantısı düzenlendi. İkinci gün ise öğrencileri bir dönem boyunca bünyelerinde istihdam edecek işletmelerin temsilcileri ve öğrencilerimizin bir araya geldiği tanıtım ve oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi.