Meslek Yüksekokulumuz 1. Kültür ve Kariyer Günleri Kapsamında Çanakkale Şehitliğine Gezi Düzenledi.

29 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında Meslek Yüksekokulumuz’ da düzenlenen 1.Kültür ve Kariyer Günleri’ nin 3. Günü olan 1 Mayıs Çarşamba günü Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı'na bir şehitlik gezisi düzenledi.

Büyük ilgi gören ve toplam 70 öğrencinin katıldığı şehitlik gezisinde öğrenciler Türk ve Dünya tarihinin en önemli mücadelesini yerinde dinleyerek duygusal anlar yaşadılar. Saat 07:00’ da Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Muradiye ÖZEL ÖDÜL, Öğr. Gör. Faruk ÇETİN ve Öğr. Gör. Serhat FİLİZ gözetiminde Biga’dan yola çıkan öğrenciler 09:00’ da alan kılavuzları Gülper ULUSOY ve Burak PARLAKBİLEK ile Çanakkale’de buluşarak geziye başladılar. Dr. Öğr. Üyesi Nergis KAYA’nın da katıldığı gezi, öğle saatlerinde hazırlanan kumanyaların deniz kıyısında yenmesinin ardından devam ederek saat 17:00’da sona erdi. Hem duygu dolu maneviyatı yüksek hem de neşe dolu dakikaların birbirine karıştığı gezi sonunda öğrenciler bize bu cennet vatanı armağan başta Mustafa Kemal ATATÜRK ve aziz şehitlerimizi bir kere daha minnetle andılar.