Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği’nden Okulumuza Ziyaret

26 Ağustos Pazartesi günü Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği Başkanı Nuket Özcan okulumuzu ziyaret etti. Okul Müdürümüz Öğr. Gör. Ertuğrul Bilgücü ve Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Muradiye Özel Ödül’ün karşıladığı Birlik Başkanı Nuket Özcan, Birliğin faaliyetleri hakkında bilgiler paylaşarak, kooperatifçilik programımız başta olmak üzere okulumuz ile yapılabilecek iş birliği ve projeler hakkında görüştüler.

Görüşmenin ardından Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Muradiye Özel Ödül ile Birlik Başkanı Nuket Özcan BİKAD Kadın Kooperatifinin Gümüşçay’da bulunan ECEKÖY şubesini ziyaret ederek, BİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Asuman Tunca, Eceköy peynir üretim sorumlusu Gönül Günaydın ve Gıda Mühendisleri Cahide Çakmak’tan kooperatifin çalışmaları hakkında yerinde bilgi aldılar.