Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga Meslek Yüksekokulu

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler, Sosyal Sorumluluk, Medya, Dijital İletişim, Görsel İletişim Tasarımı birimlerinden oluşan ÇOMÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü, Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu birim sorumluları ve çalışanlarının katılımıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Meslek Yüksekokulumuz medya birim sorumlusu Öğr. Gör. Muradiye Özel Ödül katılım sağlamıştır.

Troia Kültür Merkezinde yapılan toplantıya;  Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünden Sorumlu Rektör Danışmanı Prof. Dr. Deniz Yenğin,  Kurumsal İletişim Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Gülenay Pınarbaşı, Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Feyza Dalaylı, Sosyal Sorumluluk Birimi Sorumlusu Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın, Görsel İletişim Tasarımı Birimi Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Özlem Uyan, Dr. Öğr. Üyesi Oğuz Tunç, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Sorumlusu  Öğr. Gör. Suphi Tüfekçi, Medya Birimi Sorumlusu  Uğur Karabulut, Dijital İletişim Birimi Sorumlusu Sercan Değirmenci ve birimlerin çalışanları katıldı.

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünün ve birimlerin çalışma prensiplerinin anlatıldığı toplantıda, kısa ve uzun vadede planlanan çalışmalar hakkında bilgiler aktarıldı.

Toplantı, karşılıklı fikir alışverişi ve soru cevap ile son buldu.