Kooperatifçilik programından Eğitim Desteği

28 Şubat Çarşamba saat 20:00’da Okulumuz Yönetim ve Organizasyon Bölümü Kooperatifçilik Programı Danışmanı Öğr.Gör. Muradiye Özel Ödül tarafından Çanakkale Kadın Kooperatiflerine yönelik “1163 Sayılı Kooperatifler Kanununda yapılan değişiklikler ve Kooperatiflerin İntibak işlemleri” konulu çevrimiçi eğitim düzenlendi.

TOOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen eğitime Çanakkale bölgesinde faaliyet gösteren kadın kooperatiflerinin yönetim kurulu üyeleri ile Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı ve üyeleri katıldı. Oldukça verimli geçen toplantıda Özel Ödül, kooperatifler kanununda yapılan değişiklikleri tek tek değerlendirerek, 26.10.2024 yılında sona erecek olan intibak işlemleri hakkında bilgilendirme yaptı. Toplantı soru ve cevapların alınması ile sona erdi.