Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga Meslek Yüksekokulu

KOOPERATİFÇİLİK PROGRAMIMIZDAN ÜST BİRLİK ÇALIŞMALARINA DESTEK...

TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu ve Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği işbirliğinde “Çanakkale Kadın Kooperatifleri ile Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği Buluşması Paneli” gerçekleştirildi. 2 Haziran cuma günü gerçekleşen panel kapsamında, Çanakkale Kadın Kooperatiflerinin ürettikleri ürünleri tanıtabilmeleri için stantlar kuruldu.

ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlenen Etkinliğe; Çanakkale Ticaret İl Müdürlüğü Şube Müdürü T. Mustafa Yıldırım, Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Latif Candan, ÇTSO Genel Sekreteri Sema Sandal, Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği Başkanı Nuket Özcan ve Birlik Üyeleri, Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri ile kooperatif temsilcileri katıldı.

Panelin açılış konuşmalarından birini gerçekleştiren okulumuz Kooperatifçilik Programı Danışmanı ve aynı zamanda Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Öğr. Gör. Muradiye Özel Ödül bölgesel örgütlenmenin önemini vurgulayarak; “Tüm Kadın Kooperatifleri olarak bir araya gelmeli, beraber hareket ederek bir üst örgütlenme planlamalıyız. Bugün Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği aramızda, kendileri kurum kimliği kazanmış bir üst birlik. Kadın Kooperatifleri olarak nasıl olmalıyız, neler yapmalıyız, bu çemberi nasıl geliştirip sesimizi daha geniş duyurabiliriz gibi bir çok konuda bizlere bilgi ve deneyimlerini aktaracaklar” dedi. Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Nuket Özcan'da konuşmasında birliğin kuruluş süreci ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Konuşmaların ardından soru ve cevaplar ile devam eden program, Çanakkale kadın kooperatifleri tarafından açılan stantların gezilmesi ile son buldu.