Kooperatifçilik Programı Konferans Düzenledi.

Meslek Yüksekokulumuz Konferans Salonunda Kooperatifçilik Programı 1. ve 2. sınıf öğrencilerine yönelik konferans düzenlendi.

Konferansa konuşmacı olarak katılan BİKAD (Biga Kadın Çevre Kültür ve İşletme Kooperatifi) Yönetim Kurulu Başkanı Ayfer Baykal, konuşmasında kadın kooperatifinin 17 yıllık başarı hikayesini anlatarak, Kadın Kooperatifleri konusunda bilgi ve deneyimlerini aktardı.  Konferansa Kooperatifçilik Programı Öğr. Gör. Cansu CENGİZ ve Kooperatifçilik Programı Danışmanı Öğr. Gör. Muradiye ÖZEL ÖDÜL’de katılmış olup, konferansımıza destek veren Ayfer BAYKAL’a Kooperatifçilik Program Danışmanı Öğr. Gör. Muradiye Özel Ödül tarafından teşekkür belgesi takdim edilerek program sona erdi.