Kentimiz Örnek Kadın Buluşması Paneli Düzenlendi.

7 Mart Perşembe günü saat 14:00"da Çanakkale Troya Müzesinde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İl Müdürlüğüne bağlı ŞÖNİM'in organize ettiği ve ŞÖNİM Müdürü Nuray Gümrükçü tarafından sunulan "Kentimiz Örnek Kadın Buluşması" paneli düzenlendi.

Her biri birbirinden değerli konuşmacı kadınların kendi hikayelerini anlattığı panelde, Etnoköy olan Çıplakköy Muhtarı Ufuk Göçoğlu'nun köyde kadınlar için yaptığı çalışmalar çok anlamlı ve değerliydi. Panele, Dünya serbest dalış şampiyonu Derya Can, BİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Ayfer Baykal, Avrupa Şampiyonu Genç Sporcu Beyza Akkaya, Akköy Seramikçi Emine Türker ve süt sığırı yetiştiricisi Vahide Yetim konuşmacı olarak katıldılar.

Panele, Çanakkale Vali Yardımcısı Hakkı Uzun, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Ömüt ve okulumuzu temsilen Müdür Yardımcımız Öğr.Gör. Muradiye Özel Ödül katılım sağlamıştır.