Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga Meslek Yüksekokulu

Kalite Yönetim Sistemleri ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri ile İlgili Seminer

Biga Meslek Yüksekokulumuzda Gıda İşleme Bölümünde görev yapan Dr. Öğr. Üyesi A. Gülin Eser tarafından organize edilen, Kalitest Firması Alternatif Girişimcilik Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Yetkilisi Sayın Alper Selvi’nin davet edildiği bir seminer gerçekleştirilmiştir.

22 Aralık Çarşamba günü gerçekleştirilen seminerde, Sayın Selvi, Kalite Yönetim Sistemleri (ISO 9000, ISO 9001) ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri (ISO 22000, BRC) konularında bilgiler vermiş, bu uygulamaların gıda işletmelerindeki önemi ve gıda teknikerlerinin iş istihdamlarında gıda güvenliği yönetim sistemlerine hakim olmalarının önemini vurgulamış, belgelendirmede yetkili ve akredite kuruluşları belirtmiştir. Seminere Gıda İşleme Bölümü akademik personeli ve bölüm öğrencileri katılmıştır.

Gıda İşleme Bölümü öğrencilerinin özel ilgi gösterdiği seminer soru-cevap bölümüyle bitirilmiştir.