Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga Meslek Yüksekokulu

KADINLARIN KOOPERATİFLER YOLUYLA GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİNİN ÇANAKKALE YEREL PAYDAŞ TOPLANTISINA KATILDIK

15 Eylül 2021 tarihinde başlayan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü'nün faydalanıcı, Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı'nın eş faydalanıcı olarak yer aldığı ve Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen "Kadınların Kooperatifler Yoluyla Güçlendirilmesi Projesi"nin Yerel Paydaş Toplantısı Çanakkale Kolin Otel’ de gerçekleşti.

Çanakkale Vali Yardımcısı Hakkı Uzun, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kadının Statüsü Genel Müdürü Gülser Ustaoğlu, ilgili kurumlar ve kadın kooperatiflerinden temsilcilerin katılımıyla gerçekleşen toplantıya Çanakkale Çanakkale TKDK İl Koordinatörlüğü' nü temsilen Proje Başvuru Yönetimi Birim Amiri Semih ORUÇ katıldı.
Çanakkale Kadın Kooperatiflerinin Güçlendirilmesi Yol Haritası ve Faaliyet Planı kapsamında kadın kooperatifleri alanında deneyimli 36 kişiyi bir araya getiren proje toplantısında, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Akademisyenlerinin moderatörlüğünde yuvarlak masa çalışmaları yapıldı. Okulumuzu temsilen Kooperatifçilik Programı Danışmanı Öğr. Gör. Muradiye Özel Ödül katılım sağladı.