Kadın Kooperatiflerinin Güçlendirilmesi Paneli Düzenlendi.

TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu ve Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası tarafından organize edilen "Kadın Kooperatiflerinin Güçlendirilmesi" Paneli 22 Ekim Cuma günü Saat 14:00' da, ÇTSO Kongre Fuar Merkezi Dr. İbrahim Bodur salonunda gerçekleşti.

Moderatörlüğünü okulumuz Yönetim ve Organizasyon Bölümü Kooperatifçilik Programı Koordinatörü Öğr. Gör. Muradiye ÖZEL ÖDÜL’ün yaptığı panelde, S. S. Biga Kadın Çevre Kültür ve İşletme Kooperatifi (BİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ayfer BAYKAL, S. S. Çanakkale Troida Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nazmiye GÖk ve S. S. Ümmühanhatun Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Kıymet YALÇINER panelist olarak katıldı. Panelistler tarafından, Kooperatiflerinin kuruluş hikayeleri, faaliyetleri ve karşılaştıkları sorunlar hakkında bilgi paylaşımı yapıldı. Panele  İŞ-KUR Müdürü Mehmet Uğur YAVUZ, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Mehmet SEZER, Ticaret İl Müdürlüğü Ticaret Uzmanı Mustafa YILDIRIM, TOBB Çanakkale Akademik Danışmanı Prof. Dr. Selahattin KANTEN, ÇTSO Genel Sekreteri Sema SANDAL, Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce BİLİCİ ŞİMŞEK ve  Kurul üyelerinin yanısıra akademisyenler, Çanakkale merkez, ilçe ve köylerinde faaliyet gösteren kadın kooperatiflerinin yönetim kurulu  üyeleri ile ortakları, ÇOMÜ  Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü ve ÇOMÜ  Biga MYO Kooperatifçilik Programı öğrencileri ile kooperatifçiliğe ilgi duyan konuklar katıldı.