İŞKUR Biga Hizmet Merkezi Kariyer Planlama dersi kapsamında Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı öğrencilerimizle bir araya geldi.

Biga Meslek Yüksek Okulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı öğrencilerine, Kariyer Planlama dersi kapsamında, İŞKUR Biga Hizmet Merkezi işbirliği ile "İş Hayatında Başarıyı Yakalamanın Yolları Nelerdir?" adlı seminer düzenlenmiştir.

Biga İŞKUR Müdürü Emrullah Narin, SMMM Müjgan Ergüven ve DEMMA A.Ş İnsan Kaynakları Sorumlusu Niyazi Görmüş ve Öğr. Gör. Selda TOPKAYA’nın katıldığı seminerde, öğrencilerimize iş ve meslek danışmanlığı, aktif ve pasif işgücü programları, mesleki yönelim test bataryası, CV hazırlama ve mülakat teknikleri, öğrenci staj olanakları, kurum portalının aktif kullanımı gibi konular hakkında bilgilendirmeler yapıldı.