17 Aralık Salı günü Meslek Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi Programı ikinci sınıf öğrencilerinin uygulama bilgilerinin pekiştirilmesi amacıyla program hocaları Dr. Öğr. Üyesi A. Gülin Eser ve Dr. Öğr. Üyesi F. Burcu Harmantepe eşliğinde Meydere Gıda firmasına teknik gezi düzenlemiştir. Gezi kapsamında işletme müdürü ve teknik personel tarafından işletmenin mal kabul prosedürleri, sebze ve meyvelerin dondurulması işlemleriyle ilgili iş akışları ve prosesleri, depolama, sevkiyat, yapılan mikrobiyal ve kimyasal analizler, tedarikçi kontrolü, pest kontrol, kalite yönetim sistemleri (BRC) ile ilgili bilgiler aktarılmış ve üretim ve paketleme işlemleri yerinde incelenmiştir. Ziyaret soru-cevap kısmıyla tamamlanmıştır. Yapılan bu gezi sayesinde, öğrencilerimiz sektör ile buluşturulmuş ve teknik bilgilerini pekiştirmişlerdir.