Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga Meslek Yüksekokulu

Gıda Teknolojisi Programı Öğrencilerinden Reçel Sunumu

Gıda Teknolojisi Programı 2 sınıf öğrencileri “Meyve ve Sebze Teknolojisi” dersi kapsamında Öğr. Gör. Dr. Serpil Aday moderatörlüğünde kendi ürettikleri reçelleri, 14 Mayıs Salı Günü 3. Kariyer Günleri kapsamında hocalarının, öğrenci arkadaşlarının ve katılım sağlayan konukların beğenisine sundular.

Birbirinden güzel lezzetlerin bulunduğu sunumda; portakal kabuğu reçeli, gül reçeli, yaban mersini reçeli, sweet chilli sos (acı biber reçeli), chia tohumlu çilek reçeli, limon reçeli, portakallı havuç reçeli, bademli kuru kayısı reçeli, kivi reçeli, karpuz kabuğu reçeli, süt reçeli, elma reçeli, ananas reçeli, kuru dut reçeli, cağla reçeli ve kuş üzümü reçeli gibi zengin içeriğe sahip ürünler mevcuttu. Tüm katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği reçel standında tüm ürünler kısa sürede tükendi. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.