Gıda İşleme Bölümü Öğrencileri Eğitimlerini Başarıyla Tamamladılar.

Gıda Teknolojisi ve Süt teknolojisi öğrencileri 13-14-15 Mayıs 2022 tarihlerinde, Arya Kalite Danışmanlık tarafından verilen ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi, FSSC 22000 Ver. 5.1 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve ISO 19011:2018 İç Tetkik eğitimlerini başarıyla tamamlamışlardır.

Teknoloji ve bilgi alanında yaşanan önemli gelişmeler toplumları her geçen gün yeni gelişmelerin yaşandığı ekonomik bir yarışa itmiştir. Kalite bu yarışta en belirleyici unsurlardan biridir. Gıda işletmeleride başta gıda güvenliğinin sağlanabilmesi, gıda israfının ve diğer nedenlerle yaşanan ekonomik kayıpların azaltılabilmesi gibi birçok nedenden dolayı kalite sistemlerini bilen, bu sistemleri firmalara kurulabilme ve denetleme yetkisine sahip ara elemanlara ihtiyaç duymaktadır. Öğrencilerimizde alanlarıyla ilgili tüm eğitimleri gerek online gerekse yüzyüze olacak şekilde tamamlamış bulunmaktadırlar.