Gençlerle Biga Gençlik Merkezindeydik

Meslek Yüksekokulumuz Program temsilcisi öğrencileri Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Muradiye Özel Ödül ile birlikte 4 Mart pazartesi günü Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Biga Gençlik Merkezini ziyaret ettiler.

Biga Gençlik Merkezi Müdür Vekili Celal Avcı tarafından karşılanan öğrencilerimize, Gençlik liderlerinden Hafize Özdoğan ve Yasin Şimşek eşlik etti. Merkezin gençlere yönelik sunduğu olanaklar ile gençlere yönelik düzenlenen etkinlikler ve projeler hakkında bilgiler verildi. Birlikte yapılabilecek etkinlikler ve projeler hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. Ardından Gençlik Merkezi Müdürü ve Gençlik Liderleri merkezi gezdirerek kütüphane, müzik odası, sunum-seminer odası, bilgisayar odası, spor salonunu hakkında bilgiler vererek tek tek tanıtımını yaptılar. Verimli ve keyifli geçen gezi fotoğraf çekimi ile sona erdi.