Çan MYO Elektrik ve Enerji Bölümü ile Dış Paydaş Toplantısı Yapıldı

01 Nisan Pazartesi günü Çan Meslek Yüksekokulu Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanı Doç. Dr. Doğukan Taşer, Biga Meslek Yüksekokulu Elektrik ve Enerji Bölümüne ziyarette bulunmuşlardır.

.  Bu ziyarette MEYOK Koordinatör Yard. Öğr. Gör. Selin Güremen, Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Halife Çağlar ve Öğr. Gör. Emrah Oguz’un katılımları ile dış paydaş toplantısı gerçekleştirilmiştir. Yapılan toplantının ana gündemi 3+1 İş Yeri Uygulaması Eğitimi ile ilgili bilgi alışverişi ve öneriler olmuştur. Bölümümüz Elektrik Programında uygulanmakta olan 3+1 İş Yeri Uygulaması Eğitimi’nin uygulama basamakları, eğitim planı, güçlü ve zayıf yönleri hakkında görüşler bildirilmiştir. Dış paydaş toplantısı karşılıklı önerilerin paylaşılması ile son bulmuştur.