“Biga’da Eko-Turizm” çalışmaları

Biga Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü akademik personelinden Doç. Dr. Murat AKYILDIZ, Öğr. Gr. Emine ÇETİN ve Biga Kent Konseyi işbirliğinde “Biga’da Eko-Turizm” çalışmalarına yönelik yapılan toplantılar kapsamında, Meslek Yüksekokulumuzda toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya, Biga Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazım KESKİNER, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ercan SARIDOĞAN, Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahattin KANTEN, Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gr. Ertuğrul BİLGÜCÜ, Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Yasin GÜLTEKİN, Biga Kent Konseyi Başkanı Metin TATLI, Yönetim Kurulu Üyelerinden Erdoğan BAŞER ve Ergün ERKAP, Çanakkale Turizm ve Kültür Müdürlüğü temsilcisi,Karabiga Orman İşletme Müdürlüğü temsilcisi ve Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü temsilcisi katıldı. Toplantı katılımcıların, Biga’da Eko-Turizm potansiyel faaliyetleri hakkında düşüncelerini bildirmeleriyle son buldu.