Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga Meslek Yüksekokulu

Biga MYO yönetimi, dış paydaşlarımız olan “Biga Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü” ve “Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü” yöneticileri ile toplantı gerçekleştirdi.

Biga OSB ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Ertuğrul BİLGÜCÜ, Müdür Yardımcılarımız İsmail HACIKURU ve Ferhat YILDIRIM ile Elektrik ve Enerji Bölümü Başkanı Halife ÇAĞLAR, Çanakkale İŞKUR Müdürü Mehmet Uğur YAVUZ, Biga İŞKUR Müdürü Emrullah NARİN, Biga OSB Bölge Müdür Vekili Orhan KOÇ ile OSB bünyesinde faaliyet gösteren firma temsilcileri katıldı.

Dış paydaşlarımıza, 04.12.2018 tarihinde imzalanan işbirliği protokolü gereği “3+1 İşyeri Uygulama Eğitimi” hakkında bilgilendirmenin yapıldığı toplantıda, mevcut eğitim programımız hakkında istişarelerde bulunuldu. 3+1 İUE Eğitim Modelinin 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında “Elektrik”, “Makine” ile “Muhasebe ve Vergi Uygulamaları” Programlarında uygulanmaya başlanması için gerekli prosedürlerin tamamlanması hususunda görüş birliğine varıldı.