Biga Meslek Yüksekokulumuzda Workshop Düzenlendi...

.

12 Ekim Perşembe günü saat 13:30'da, Meslek Yüksekokulumuz Yönetim ve Organizasyon Bölümü Kooperatifçilik Programı tarafından organize edilen ve Biga Kadın, Çevre, Kültür ve İşletme Kooperatifi(BİKAD) Gümüşçay Şubesi Eceköy tarafından yapılan workshop çalışmasında yöremize özgü çerkez peynirinin yapım aşamaları uygulamalı olarak sergilendi. Kooperatifçilik ve Gıda Teknolojisi programları öğrencileri ile akademik ve idari personelin katıldığı workshop, Biga Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör. Ertuğrul Bilgücü ve Kooperatifçilik Programı Danışmanı ve aynı zamanda Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Muradiye Özel Ödül ve BİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Ayfer Baykal'İn kısa bir konuşma yapması ile başladı. Workshop, kooperatif ortakları Gülsüm Günaydın ile Latife Şahin'in peynir yapım aşamalarını sırasıyla anlatarak devam etti. Öğrencilerin ilgiyle izlediği çerkez peyniri yapım süreci, oldukça lezzetli olan peynirin tadımı ile sona erdi.