Gıda Teknolojisi Programı 2. Sınıf öğrencilerimiz Et Teknolojisi dersi kapsamında sucuk köfte üretmişlerdir. Dr. Öğr. Üyesi A. Gülin Eser eşliğinde, öğrencilerimiz 7 ayrı gruba ayrılmış ve her grup kendi geliştirdikleri baharat formülasyonları ile ürettikleri sucuk köfteleri 12.12.2025 tarihinde düzenledikleri piknikle okul müdürü Öğr Gör. Ertuğrul Bilgücü, bölüm hocaları Doç. Dr. Nergis Kaya, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Uzatıcı, Dr. Öğr. Üyesi F. Burcu Harmantepe, Öğr. Gör. Dr. Serpil Aday, Öğr. Gör. Tolgahan Püskül ’e sunmuşlardır. Teorik derslerle birlikte üretim uygulamalarının yapılması öğrencilerimizin teknik bilgilerini pekiştirmeleri açısından oldukça faydalı olmaktadır.




