Gıda Teknolojisi Programı 2. Sınıf öğrencilerimiz Et Teknolojisi dersi kapsamında okulumuz uygulama laboratuvarında sucuk köfte üretimi gerçekleştirmişlerdir. Dr. Öğr. Üyesi A. Gülin Eser eşliğinde, öğrencilerimiz 5 ayrı gruba ayrılmış ve her grup kendi baharat formülasyonları ile hazırladıkları sucuk köfteleri soğuk depoda bir süre beklettikten sonra 9 Mayıs 2025 Cuma Günü düzenledikleri piknikle bölüm hocaları okul müdürü Öğr. Gör. Ertuğrul Bilgücü, Doç. Dr. Nergis Kaya, Dr. Öğr. Üyesi F. Burcu Harmantepe, Öğr. Gör. Dr. Serpil Aday ve Öğr. Gör. Tolgahan Püskül’e sunmuşlardır.
Teorik dersinin yanı sıra uygulama dersi ile üretimin gerçekleşmesi öğrencilerimizin teknik bilgilerini pekiştirmeleri açısından oldukça yararlı olmuştur. Yılsonu etkinliği olarak düzenlenen piknikle öğrencilerimiz keyifli vakit geçirmişlerdir.