Biga Meslek Yüksekokulumuz Bahar Dönemi Voleybol Turnuvası Şampiyonu Belli Oldu

Meslek Yüksekokulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Bahar Dönemimizde Beden Eğitimi dersi kapsamında Öğr. Gör. Fatma Öztürk hocamız tarafından 1. Sınıf öğrencilerimiz arasında düzenlenen voleybol turnuvamızda Süt ve Süt Ürünleri, Makine, Elektrik, Mobilya ve Dekorasyon Programları ile Otomotiv Teknolojisi Programlarımız turnuvaya katılmıştır. Çekişmeli geçen maçlar sonucunda 9 Mayıs Perşembe günü Prof. Dr. Ramazan Aydın Yerleşkesinde bulunan kapalı spor salonumuzda Makine Programı ile Otomotiv Teknolojisi Programlarımız finale kalmış ve şampiyonumuz Otomotiv Teknolojisi programımız olmuştur. Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, şampiyon olan Otomotiv Teknolojisi 1. Sınıf Programı öğrencilerimizi kutlarız.