Biga Meslek Yüksekokulu Öğrencilerimize Bağımlılıkla Mücadele Konferansı Düzenlendi

16 Ekim Çarşamba günü saat 11.00’de Prof. Dr. Ramazan Aydın Yerleşkesinde bulunan Didem Yaman Entelektüel Merkezinde Çanakkale Yeşilay Şubesi ve Çanakkale Narkotik Şube ile birlikte organize ettiğimiz “Bağımlılıkla Mücadele” konulu konferans düzenlendi.

Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Muradiye Özel Ödül tarafından sunulan program, BİİBF İşletme Bölümü Öğretim Üyesi ve aynı zamanda Çanakkale Yeşilay Şube Başkanı Doç. Dr. Nilay Köleoğlu’nun açılış konuşması ile başladı. YEDAM sosyal Hizmet Uzmanı Merve İnan Altaç “YEDAM” hakkında bilgi verdi. Çanakkale Narkotik Şube Müdürlüğünden Narko Rehber Hakan Taştemir ise “Madde ve Madde Bağımlılığı” konusunda öğrencilerimize bilgilendirme yaptı.

Program sonunda katılımcılara teşekkür belgeleri, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr.Gör. Ertuğrul Bilgücü ve Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Muradiye Özel Ödül tarafından takdim edildi.