Biga Meslek Yüksekokulu 2023-2024 Bahar Yarıyılı Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleşti.

21 Şubat 2024 Çarşamba günü saat 11:00-16.00 saatleri arasında Meslek Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Ertuğrul Bilgücü, Müdür Yardımcıları Doç.Dr. Ferhat Yıldırım, Öğr.Gör. Muradiye Özel Ödül , Meslek Yüksekokul Sekreteri Basri Çorak ve Akademik Personelin katılımıyla yüksekokul müdürlük toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Güz yarıyılının değerlendirildiği ve bahar yarıyılında gerçekleştirilecek olan faaliyetlerin görüşüldüğü toplantının başında Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Ertuğrul Bilgücü, bahar yarıyılının öğrenci ve akademik personelimize başarı getirmesi temennisinde bulundu. Yeni döneme ilişkin görüş ve önerilerin paylaşıldığı toplantıda aynı zamanda yüksekokulumuz eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetlerinin kalitesinin arttırılabilmesi için neler yapılabileceği hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.