Biga Değerleri Topluluğu Tanıtım ve Yeni Üye Kaydı Amaçlı Stand Açtı

2016-2017 Akademik Yılı Güz Dönemi Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri kapsamında Biga Değerleri Topluluğu 10-12 Ekim 2016 tarihlerinde tanıtım ve yeni üye kaydı amaçlı stand açtı.

Biga Değerleri Topluluğu Başkanı İşletme Yönetimi 2. sınıf öğrencisi Saliha Kamyan “Biga Değerleri Topluluğu, maalesef Meslek Yüksekokulumuzda faaliyet gösteren tek öğrenci topluluğudur. Öğrenci arkadaşlarım, programları ve ilgi duydukları alanlar ile bağlantılı öğrenci topluluğu kurabilirler. Bu konuda Üniversitemiz Topluluk yönergesini okumaları yeterli olacaktır. Bugünkü amacımız, Okulumuza yeni kayıt olan arkadaşlarımıza topluluğumuzu tanıtmak ve isteyenlerin üyelik işlemlerini yapmaktır. Temel hedefimiz; kamu-özel sektör kuruluşları ve STK’ların katılımıyla gerçekleştirilecek olan söyleşi, konferans, gezi, şenlik gibi etkinlikleri düzenlemek veya katılmak olup, öğrenci arkadaşlarımıza Biga’nın ekonomik, sosyal, kültürel, tarihi ve doğal değerlerini tanıtarak Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin sosyal hayatına katkıda bulunmaktır.” demiştir.