Ak Parti Biga İlçe Başkanı Hasan Sepici Ve Yönetimi Kurulu Üyeleri Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti.

Ak Parti Biga İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Hasan Sepici ve Yönetim Kurulu Üyeleri 01 Ekim 2020 Perşembe günü Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Öğr.Gör.Ertuğrul Bilgücü’yü makamında ziyaret etmişlerdir.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette, Müdür Öğr.Gör.Ertuğrul Bilgücü tarafından Meslek Yüksekokulumuz ile ilgili genel bilgiler, Ağaköy- Ramazan Aydın yerleşkesinde devam eden inşaatımızın son durumu ve devam eden projelerimiz hakkında bilgi verilmiştir.

Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Bahaddin ZAYİM’in de katıldığı görüşmede Biga İlçe Başkanı Veteriner Hekim Hasan Sepici; ”Önümüzdeki süreçte gerek şahsım ve yönetim kurulu üyelerimiz gerekse merkez ve belde belediye başkanlarımız ile birlikte Meslek Yüksekokulumuzun ihtiyaçlarının giderilmesi ile ilgili fedakarlıktan kaçınmayacaklarını, Meslek Yüksekokulumuzun hedeflediği çalışma ve projelerin gerçekleştirilmesinde katkı sunacaklarını” belirtmişlerdir.