Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga Meslek Yüksekokulu

3. Mezun-Kariyer Günleri ve Bahar Etkinliklerinin 2. Günü Sona Erdi

Meslek Yüksekokulumuz, 15 Mayıs Çarşamba günü; konusunda uzman konuklara ev sahipliği yaptı. Öğrenci Akademik Danışmanlığı Komisyonu ve Program Temsilcisi öğrencilerin birlikte hazırladığı etkinlikler kapsamında okulumuz konferans salonunda, konusunda uzman birbirinden değerli konuklar öğrencilerle buluştu.

Saat 10.00’da Mevlevi Tatlıları Genel Müdürü Atiye Laçin "Dünya Durmuyor", saat 11:30’da AVEK Otomotiv Çanakkale Bölge Müdürü Korhan Yurdayarar ve AVEK Servis Müdürü Turgay Tezel "Elektrikli Araç Dönüşümü ve Servis Sonrası Hizmetler", saat 13.15’te Tavuk Dünyasından Abdülkadir Çiçek "Kariyer Yolunda Beklentiler ve İş Hayatı", saat 14:30’da SMMM Nükhet Güreş "Başarı Öyküsü" ve SMMM Bağımsız Denetçi-Eğitmen Bilge Yelkenci “Mali Müşavirlik Mesleği ve Entellektüel Sermaye İle Girişimcilik" konularında öğrencilerimizin, meslek yaşamlarında kullanabilecekleri oldukça faydalı bilgi ve tecrübelerini aktardılar.

Öğrencilerimiz ve akademisyenlerimizin katıldığı konferanslar, konuklara teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi. Akşam saat 20:00'da Atatürk Kültür Merkezinde ÇOMÜ Tiyatro Kulübünün "Kaç Baba Kaç" isimli 2 perdelik tiyatro gösterisi ile gün sona erdi. Etkinliğin 2. Gününde program sunuculuğu görevlerini üstlenen, Yerel Yönetimler Programı 2. Sınıf öğrencimiz Melisa Sarı ve Kooperatifçilik Programı 2. Sınıf öğrencimiz Türkan Acarel'e, etkinliklerin fotoğraf ve video çekimlerini yapan Pazarlama Programı 2. Sınıf öğrencisi Nazlı Şener ile Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı 2. Sınıf öğrencisi Berat Çapraz’a ve görevli tüm öğrencilerimize ayrıca teşekkür ediyoruz.