Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga Meslek Yüksekokulu

3. Mezun-Kariyer Günleri ve Bahar Etkinliklerimiz Başladı

Meslek Yüksekoklumuz 3. Mezun-Kariyer Günleri ve Bahar Etkinlikleri 14 Mayıs Salı günü saat 14.00’de okulumuz orta bahçede çeşitli kurum, kuruluşlar, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimizin yoğun katılımı ile başladı.

Etkinliğimize Biga Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Tulnay, Biga İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Celal Avcı, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Melih Akyıl , Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Tevfik Başarır, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Mustafa Mutlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Biga Ziraat Odası Genel Sekreteri Arif Ödül, Biga Lezzet Var Cafe-Ev Yemekleri İşletmecisi Beyhan Var, Biga İ.İ.B.F. Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi İlknur Karaaslan katılım sağladı.

Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Muradiye Özel Ödül başkanlığındaki Öğrenci Akademik Danışmanlığı Komisyon Üyeleri ve Program Temsilcisi öğrencilerimizin birlikte organize ettiği ve üç gün boyunca devam edecek olan etkinliklerin ilk gününde program, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. 2013 akademik yılı Makine Programı mezunu Fatih Kuzgun’un mezunlar adına yaptığı konuşmasının ardından Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör. Ertuğrul Bilgücü programın açılış konuşmasını gerçekleştirdi, daha sonra etkinliklerimize katkı sağlayan kurumlara ve etkinlikelerin düzenlenmesinde görev alan program temsilcisi öğrencilerimize teşekkür belgesi takdimi yapıldı.

Etkinlikler İşletme Yönetimi güz dönemi voleybol şampiyonu ve Otomotiv Teknolojisi bahar dönemi şampiyonu öğrencilerimize kupa ve madalya takdimi, 2023-2024 dönem mezunları anısına hatıra zeytin ağacı dikimi ve ardından Biga’nın coğrafi işaretli ürünleri olan pilav-Biga peynir tatlısı ve ışıkeli nohut kahvesi ikramı ile devam etti.

Etkinliğimize Biga Kadın Kooperatifi-Eceköy’ün çerkes peyniri yapımını içeren work-shop ve ürettikleri peynirlerini karavanlarında tadıma sunarken, Işıkeli Nohut Kahvesi, AVEK Otomotiv, İŞKUR Biga Müdürlüğü, ÇOMÜ Biga Butik, İ.İ.B.F. Öğrenci Kulüpleri, Biga Sofra Grup  stand açarak destek oldular. Program okulumuz Gıda Tekonolojisi Programı 2. Sınıf öğrencilerinin hazırladıkları reçellerin sunumu ve tadımı, “Persona Band’ ın keyifli  konseri ile son buldu.