2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Eğitimi Düzenlendi

Meslek Yüksekokulumuza 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında kayıt yaptıran 1. sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon eğitimi, 05-09 Ekim 2020 tarihleri arasında ilgili program danışmanlarımız tarafından Microsoft Teams üzerinden online olarak gerçekleştirilmiştir.

İçeriği Meslek Yüksekokulumuz Müdürlüğü tarafından hazırlanan sunumda; ÇOMÜ, Meslek Yüksekokulumuz, web sayfasının kullanımı, üniversite yönetim bilgi sistemi (ÜBYS), kayıt yenileme, ders geçme sistemi, sınavlar, staj işlemleri, yatay-dikey geçişler, teknik gezi, sosyal- kültürel aktiviteler, disiplin yönetmeliği vb. konular anlatılmaktadır.

Öğrencilerimizin yeterince bilgilendirilerek okulda genel işlerliğin sağlanması ve ayrıca olası öğrenci kaynaklı sorunların engellenerek başarının arttırılması amaçlandığı oryantasyon eğitimi, öğrencilerin sordukları soruların ilgili program danışmanlarınca  cevaplandırılması ile sona erdi.

Öğrencilerimiz verilen oryantasyon eğitiminin sunumuna, Meslek Yüksekokulumuz web sitesinin http://bigamyo.comu.edu.tr/ogrenci/oryantasyon-r28.html linkinden ulaşabilirler.